تاثیر داروهای آنتی بیوتیک در بروز علائم پارکینسون
تاثیر داروهای آنتی بیوتیک در بروز علائم پارکینسون
قرار گرفتن در معرض آنتی بیوتیک های خوراکی که مصرف آن ها رایج است می تواند با افزایش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون مرتبط باشد.
محققان دانشگاه هلسینکی در فنلاند اظهار داشتند: بیشترین رابطه در طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها و داروهایی مشاهده شد که عملکرد مخالف با باکتری های بی هوازی و قارچ ها دارند. همچنین مدت زمان قرار گرفتن در معرض آنتی بیوتیک ها نیز موضوع حائز اهمیت است.
در این مطالعه مشخص شد افراط در مصرف برخی داروهای آنتی بیوتیک می تواند زمینه را برای ابتلا به بیماری پارکینسون با تاخیر ده تا پانزده ساله فراهم سازد. این ارتباط می تواند به دلیل تاثیر مخرب این داروها بر اکوسیستم میکروبی روده باشد.
ارتباط بین قرار گرفتن در معرض آنتی بیوتیک ها و بیماری پارکینسون مطابق با این ایده است که در تعداد قابل توجهی از بیماران ممکن است پاتولوژی پارکینسون در روده نشات گرفته باشد و مرتبط با تغییرات میکروبی است که سال ها پیش از شروع علائم معمول بیماری پارکینسون ایجاد می شود.
به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته محققان این موضوع که ترکیب باکتریایی روده در مبتلایان به پارکینسون طبیعی نیست پیش از این تایید شده بود اما دلیل آن مشخص نبوده است. هر چند یافته های جدید حاکی از آن است برخی از انواع آنتی بیوتیک ها که به طور معمول مصرف می شوند و بر میکروبیوم روده اثر می گذارند می توانند فاکتور موثر در بروز این بیماری باشند.
افزودن دیدگاه جدید