یک متخصص طب سنتی گفت: زیتون را باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن به خوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و سبزی خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، به طور عمومی منعی ندارد.
ناصر رضایی پور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه شدن آن، کم می شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!
به گفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب می شود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیه نشده و بودار) وجود دارد و با تصفیه شدن، حذف می شود.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: زیتون را باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، به خوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار ضددیابتی، ضدسرطانی، ضد میکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتی اکسیدانی دارد.
رضایی پور افزود: زیتون را فقط باید همراه غذا پخته۵؛ زیتون و سبزی خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.
وی توصیه کرد: از خوردن سالاد، ماست، ترشی های زیاد و نوشیدنی های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه ای داشته باشیم.
منبـــع: خبرگزاری تسنیم