تاریخ انتشار: 15 فوریه 2021 شماره مطلب: 35238 تعداد بازدید: 568 نظرات: 0
انجمنها:
روش درست کردن خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان
افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.
مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
آرد یک پیمانه
خرما 400 گرم
کنجد یک قاشق غذاخوری
روغن سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز به مقدار لازم
طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هلو دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.