رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر عربی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر عربی

مواد لازم برای دسر عربی :

شیر     2 لیوان 
 پودر کرم کارامل آماده    یک بسته 
پودر ژلاتین     دو قاشق غذاخوری 
 پودر کاکائو     یک قاشق چایخوری پر
پودر نسکافه    یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه    200 گرم
شکر    3 قاشق غذاخوری 
بیسکوییت پتی پور    یک بسته

طرز تهیه دسر عربی :

ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود. 

بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.

بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا