روش درست کردن روغن دنبه گوسفندی
این روغن خیلی برای بدن مفید می باشد و با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا می کنید. این روغن بسیار بصرفه می باشد و خیلی راحت در منزل می توانید خودتان تهیه کنید و باعث خوش طعم شدن غذاهایتان شوید.
مواد لازم برای تهیه روغن دنبه گوسفندی :
دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه روغن دنبه گوسفندی :
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغن آن یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.
نکات:
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود. باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می باشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد.
قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت. البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه می دارم
اگر تعداد افراد را نزدیم چون با این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما می دهد.