روش درست کردن پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه
مواد لازم برای پیتزا چرخی :
خمیر پیتزا به مقدار لازم
سس مارینارا یک سوم پیمانه
پونه تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده یک حبه
پنیر موتزارلا یک دوم تا دو سوم پیمانه
سوسیس ۲۴ تا ۳۰ اسلایس
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری یک دوم پیمانه
طرز تهیه پیتزا چرخی :
دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.
سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس ها را روی آن قرار دهید.
از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.
به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ های ۳ سانتیمتری برش دهید.
هر برش از پیتزا چرخی ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.
روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آنها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)
اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.