رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پوره سیب زمینی خامه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پوره سیب زمینی خامه ای

مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :

 سوپ مرغ تغلیظ شده    دو فنجان 
  سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده    شش عدد 
کره روشن      نصف فنجان
کره معمولی    دو قاشق غذاخوری 
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه )     2/1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده    در صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
 

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :

سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.

سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.

در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا