رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن سالاد لبو و کلم قرمز پخته

تاریخ انتشار:

روش درست کردن سالاد لبو و کلم قرمز پخته

مواد لازم برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

 روغن زیتون    یک قاشق غذاخوری 
پیاز متوسط خردشده      یک عدد
 سیر له شده    یک حبه 
 شکر قهوه ای    ۲ قاشق غذاخوری 
کلم قرمز متوسط خردشده    یک عدد
لبوی متوسط خردشده    یک عدد
برگ یا پودر آویشن    به مقدار لازم
سرکه بالزامیک    ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده    یک قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.

با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا