رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خورش لوبیا ارومیه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خورش لوبیا ارومیه

مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :

لوبیا چیتی      170 گرم
روغن مایع     به میزان لازم 
گوشت مغز ران یا ماهیچه      400 گرم
پیاز داغ      2 قاشق سوپخوی
نمک و فلفل    به میزان لازم
زردچوبه    1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی    1 قاشق سوپخوری
آب جوش    4 پیمانه
بادمجان سرخ کرده    4 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده    2 عدد
غوره    40 گرم
آبغوره    50 میلی لیتر(حدود 1/4 پیمانه)
زعفران حل کرده    2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی خلالی    2 عدد متوسط
 

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :

ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.

اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا