روش درست کردن خورش مکزیکی
روش درست کردن خورش مکزیکی
مواد لازم برای خورش مکزیکی :
سینه مرغ بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده ۱ عدد
سیر خردشده ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ پیمانه
طرز تهیه خورش مکزیکی :
ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.
سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.
همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.
در مرحله آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.
در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.
افزودن دیدگاه جدید