رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پخت خوراک های دم گاو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پخت خوراک های دم گاو

مواد لازم برای خوراک دم گاو اسپانیایی :

دم گاو یا گوساله    1 عدد حلقه شده 
 گوجه فرنگی    800 گرم 
 پیاز    2 عدد بزرگ 
 هویج    5 عدد 
سیب زمینی    3 عدد بزرگ
جوز هندی    معادل یک قاشق
زردچوبه    1 قاشق غذاخوری
آب    1 لیتر
رب گوجه فرنگی    1 قاشق
 

روش درست کردن خوراک دم گاو اسپانیایی :

ابتدا دم گاو را خوب تمیز کنید و بشویید، پیاز را خرد کنید و تفت بدهید و گوجه فرنگی را با ادویه ها اضافه کنید و تفت بدهید سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید و آب را اضافه کنید و اجازه بدهید کل مواد به همراه آب بپزد. سپس سیب زمینی را در تابه سرخ کرده و جوز هندی را روی آن رنده کنید. دم گاو که پخته شده در دیس کشیده و روی آن سیب زمینی سرخ کرده و به سلیقه خودتان سبزیحات بگذارید.

مواد لازم برای خوراک دم گاو :

 دم گاو    600 گرم 
هویج     1 عدد 
سس سویا    2 قاشق غذاخوری
پیاز    1 عدد
 زنجبیل تازه    به مقدار لازم 
بادیان رومی    به مقدار لازم
نبات در صورت تمایل    به مقدار لازم
 

روش درست کردن خوراک دم گاو با سس سویا:

دم گاو را پاک کنید و به مدت سه یا چهار ساعت در آب سرد قرار دهید.

دم گاو و زنجبیل را داخل آب جوش بریزید و فورا بردارید.
دم گاو را ابتدا در آب سرد و بعد در آب جوش بگذارید و خارج کنید

هویج را خرد کنید. پیاز و زنجبیل را در مقداری روغن تفت دهید.

سپس دم گاو را اضافه کنید تا وقتی که رنگ آن عوض شود آن را سرخ کنید.

سس سویا، بادیان رومی را اضافه کنید.

آب داغ را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت دو ساعت بپزد.

هویج و نبات را اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد تا آب آن کشیده شود. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه زبان گوساله)

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا