رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سرگنجشکی

تاریخ انتشار:

طرز تهیه سرگنجشکی

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده      250 گرم
 سیب زمینی    2 عدد 
پیاز     2 عدد 
نمک و فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم 
تخم گشنیز    به مقدار لازم
آرد نخودچی    1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی    2 قاشق سوپخوری
روغن    به میزان لازم
هویج در صورت تمایل    یک عدد

روش درست کردن سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.

پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا