رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کره فندقی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کره فندقی

مواد لازم برای کره فندقی :

 فندق خام    200 گرم
 پودر قند    3 قاشق غذاخوری 
 روغن زیتون    5 قاشق غذاخوری 

روش درست کردن کره فندقی :

فندق ها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندق ها نسوزد وقتی پوست فندق ها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندق ها خنک شوند. وقتی فندق ها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندق های پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را می توانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا