رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر هویج رولی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر هویج رولی

مواد لازم برای دسر هویج رولی :

 هویج رنده شده     3 لیوان
 شکر     1 لیوان
* بیسکوئیت پودر شده     1/5 لیوان
 گردو پودر شده در غذا ساز     1 استکان
 پودر نارگیل     برای تزیین
 گردوی کامل    برای تزیین 

* بیسکوئیت bebe یا بیسکوئیت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده

طرز تهیه دسر هویج رولی :

هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود. هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند. بیسکوئیت ها و گردوی خرد شده را روی هویج ها بریزید و با هم ترکیب کنید.

روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید. به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید. 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا