رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خورش کرفس

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خورش کرفس

مواد لازم برای تهیه "خورش کرفس":

گوشت خورشتی     400 گرم 
 کرفس     1 بته کامل شامل برگ و ساقه
نعنا     نصف برگ های کرفس 
جعفری     نصف برگ های کرفس 
پیاز بزرگ     1 عدد 
 روغن    8 الی 10 قاشق 
 پودر سیر    1 قاشق چایخوری 
زردچوبه     نصف قاشق چایخوری 
فلفل سیاه    به مقدار لازم
نمک    به مقدار لازم
آبغوره (آبلیمو)    به مقدار لازم
 

طرز تهیه خورشت کرفس :

برای طرز تهيه خورشت كرفس، ابتدا قسمت ساقه کرفس را از برگ آن جدا کنید و قسمت برگ آن را کاملا ریز کنید و ساقه ها را اندازه بند انگشت خرد کنید. سپس نوارهای باریک روی ساقه را از آن جدا کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و بعد برگ های ریز شده ی کرفس را با نعنا و جعفری مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.

بعد پیاز بزرگ نگینی را سرخ کنید و سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و کمی زردچوبه به آن بیافزایید و سپس گوشت خورشتی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. و کمی فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید بعد سبزی سرخ شده کرفس را اضافه کنید و یک دقیقه با هم تفت بدهید و بعد با کمی آب و چند عدد لیمو عمانی داخل آن بریزید و بگذارید جا بیفتد.

بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کنید. می توانید از آبغوره یا آبلیمو برای ترش شدن آن استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه خورش کرفس:

• حتما از کرفس هایی استفاده کنید که ساقه های جوان و ترد دارند.

• اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید ابتدا 1 ساعت گوشت را با پیاز بپزید و بعد سبزی ها را اضافه کنید.

• می توانید سبزی خورشت کرفس را تفت ندهید. سبزی خورش کرفس شامل ساقه و برگ کرفس و نعنا و جعفری می باشد.

• بعضی ها در خورشت کرفس از رب گوجه فرنگی استفاده می کنند.

• برخی افراد در خورش کرفس از لوبیا هم استفاده می کنند.

• می توانید در خورشت کرفس از کرفس (برگ و ساقه) به تنهایی استفاده کنید.

• اگر از پودر سیر استفاده می کنید آن را با ادویه ها اضافه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا