روش درست کردن خورش کرفس
روش درست کردن خورش کرفس
مواد لازم برای تهیه "خورش کرفس":
گوشت خورشتی 400 گرم
کرفس 1 بته کامل شامل برگ و ساقه
نعنا نصف برگ های کرفس
جعفری نصف برگ های کرفس
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن 8 الی 10 قاشق
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آبغوره (آبلیمو) به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت کرفس :
برای طرز تهيه خورشت كرفس، ابتدا قسمت ساقه کرفس را از برگ آن جدا کنید و قسمت برگ آن را کاملا ریز کنید و ساقه ها را اندازه بند انگشت خرد کنید. سپس نوارهای باریک روی ساقه را از آن جدا کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و بعد برگ های ریز شده ی کرفس را با نعنا و جعفری مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
بعد پیاز بزرگ نگینی را سرخ کنید و سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و کمی زردچوبه به آن بیافزایید و سپس گوشت خورشتی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. و کمی فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید بعد سبزی سرخ شده کرفس را اضافه کنید و یک دقیقه با هم تفت بدهید و بعد با کمی آب و چند عدد لیمو عمانی داخل آن بریزید و بگذارید جا بیفتد.
بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کنید. می توانید از آبغوره یا آبلیمو برای ترش شدن آن استفاده کنید.
نکاتی برای تهیه خورش کرفس:
• حتما از کرفس هایی استفاده کنید که ساقه های جوان و ترد دارند.
• اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید ابتدا 1 ساعت گوشت را با پیاز بپزید و بعد سبزی ها را اضافه کنید.
• می توانید سبزی خورشت کرفس را تفت ندهید. سبزی خورش کرفس شامل ساقه و برگ کرفس و نعنا و جعفری می باشد.
• بعضی ها در خورشت کرفس از رب گوجه فرنگی استفاده می کنند.
• برخی افراد در خورش کرفس از لوبیا هم استفاده می کنند.
• می توانید در خورشت کرفس از کرفس (برگ و ساقه) به تنهایی استفاده کنید.
• اگر از پودر سیر استفاده می کنید آن را با ادویه ها اضافه کنید.
افزودن دیدگاه جدید