روش درست کردن انواع فینگرفود ساده و خوشمزه
روش درست کردن انواع فینگرفود ساده و خوشمزه
همانطور که از اسم آن مشخص است، فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می شود. فینگر فود را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد؛ هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش غذا از فینگر فود سرد استفاده کنیم.
از سینی فینگر فود برای پذیرایی در مراسمی مثل عروسی و نامزدی، تولدها، و سایر جشن ها می توان استفاده کرد. به عنوان مزیت دیگر پذیرایی با فینگر فود میتوان به این اشاره کرد که اندازه کوچک این نوع غذا باعث میشود بتوانید در مهمانیها با انتخاب ترکیبهای مختلف طعمهای زیادی را مزه کنید.
در واقع انواع فینگرفود ها را می توان به عنوان پیش غذا یا کنار غذا و یا حتی مزه هایی برای بعد از سرو غذا استفاده کرد و میز ناهار، شام یا تولد و جشن خود را با آنها تزیین کرد.
رولت تخم مرغ
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
فلفل دلمه ای سبز 1/2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آب 1 قاشق سوپخوری
نان ترتیلا 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس تکه های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند.
فلفل های سرخ شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم مرغ بپزد.
سپس آن را به آرامی از داخل تابه بردارید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکه های تخم مرغ را روی نان های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه های فلفل سرخ شده را روی آنها بچینید.
اکنون نان ها را به آرامی لوله کنید. رول تخم مرغ را با خلال دندان سفت کنید. به کمک یک چاقوی تیز به تکه های کوچک برش دهید. برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و آنها را تزیین کنید و سرو کنید.
طرز تهیه تارت قارچ و پنیر
مواد لازم برای تارت قارچ و پنیر :
آرد 350 گرم
مارگارین 250 گرم
پنیر پیتزا 500 گرم
پیاز 2 عدد
خامه ترش 200 گرم
زیتون 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 50 گرم
قارچ 300 گرم
پنیر پروسس 100 گرم
کره 50 گرم
نمک،فلفل به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه تارت قارچ و پنیر :
دستور پخت این فینگرفود بسیار خوشمزه و آسان است مخصوصا نان تارتمان خیلی لذیذ است حتما امتحان کنید.
ابتدا نان تارت و بعد مواد داخل آن را درست کنید. برای تهیه نان تارت ابتدا یک کاسه بردارید و آرد را الک کنید البته چند بار باید الک کنید تا هنگام پخت دچار مشکل نشوید و یک مایه صاف و یکدست آماده شود. بعد از اینکه آرد را الک کردید آن را داخل یک کاسه بریزید سپس مارگارینی که داشتید را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس کنار بگذارید تا از آن استفاده کنید.
یک ظرف دیگر بردارید و تخم مرغ هایی که داشتید را داخل آن بشکنید و با همزن بزنید تا سفیده و زرده کامل با هم مخلوط شوند و یک مایه یک دست و روان به ما بدهد. سپس شکر و کمی از نمکی که داشتید را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد و مارگارین اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا مایه تارت یکدستی بدست بیاید.
بعد روی مایه تارت را با یک کیسه بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. در این حین فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا فر گرم شود.
سپس قالب تارت را با روغن مایع چرب کنید بعد خمیر تارت را بعد از استراحت بیرون بیاورید کمی از مایه تارت داخل قالب بریزید به صورتی که فقظ کف قالب را بپوشاند. بعد تارت ها را داخل فر به مدت 10 دقیقه قرار بدهید تا آماده شوند و بعد آن ها را بیرون بیاورید و اجازه بدهید خنک شوند و بعد تارت ها را از قالب بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
سپس زیتون ها را بشویید و هسته های آن را در بیاورید و بعد از اینکه آب آن رفت آن ها را خرد کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید پنیر پیتزا را با رنده ی ریز رنده کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. و تفت بدهید زمانی که سرخ شدند قارچ ها را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید که قارچ ها آب نیاندازند. کمی آب لیمو به آن اضافه کنید که قارچ ها سیاه نشوند.
سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید در آخر هم زیتون هایی که خرد کرده بودید را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مواد کاملا نرم شوند. و زیر آن را خیلی خیلی کم کنید.
در تابه ای دیگر 2 قاشق آردی که الک کرده بودید را بریزید و تفت بدهید تا حدی که رنگ آن کمی تغییر کند مراقب باشید آرد نسوزد. پس از اینکه آرد سرخ شد خامه ترش شده را به آن اضافه کنید و با هم حدود 4 دقیقه تفت بدهید. و بعد مخلوط قارچ و ... را به آرد و خامه اضافه کنید و با هم تفت بدهید.
بعد از اینکه خوب با هم تفت دادید از روی حرارت بردارید و داخل تارت ها را پر کنید. و روی آن پنیر پروسس بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع قرار بدهید و بعد از پخت آن اگر دوست داشتید روی آن طلایی شود شعله ی رویی را روشن کنید و بعد از سرد شدن آن را تزیین کنید.
طرز تهیه فینگر فود الویه
مواد لازم برای فینگرفود الویه :
نان تست
الویه
گوجه گیلاسی
خیار
طرز تهیه فینگرفود الویه :
طرز تهیه سالاد الویه را قبلا توضیح داده ایم ابتدا الویه را درست کنید و کنار بگذارید سپس روی نان های تست را با قالب فشار بدهید و از الویه داخل همان قالب بریزید و بعد به آرامی قالب را بردارید و یک نان تست دیگر قالب بزنید و روی الویه قرار بدهید و بعد با گوجه گیلاسی خیار یا جعفری و هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.
فینگرفود ته چین مرغ قالبی
مواد لازم فینگرفود ته چین مرغ قالبی :
برنج خشک 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن 1/3 لیوان
ماست پرچرب همزده سه چهارم لیوان
زعفران نصف قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زرشک تازه، خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین
سینه مرغ یک تکه بزرگ
پیاز متوسط 1 عدد
کره 50 گرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه فینگرفود ته چین قالبی:
برای پخت ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه برگ بو بپزید سپس آن ها را ریش کنید. و کنار بگذارید برنج را بجوشانید و آبکش کنید. در این حین تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس زعفران آب کرده و نمک و فلفل و دارچین و پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس برنج را آبکش شده را به این مایه اضافه کنید و آرام هم بزنید قالب ها را چرب کنید و از برنج داخل قالب ها بریزید و فشار بدهید و از مرغ های ریش شده روی آن بریزید و دوباره برنج بریزید و صاف کنید و فشار بدهید و روی آن فویل بکشید و روی آن چند سوراخ بزنید و داخل فر قرار بدهید. تا اطراف ته چین تان طلایی شود.
طرز تهیه لقمه پنیر و سوسیس :
ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه درون فر بگذارید تا نان ها کمی برشته شوند. سپس روی نان های برشته شده کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید و بعد یک لایه پنیر و در آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و سینی فر را به مدت ۵ دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید. تا پنیر روی آن آب شود و روی آن طلایی شود.
فینگرفود کرپ اسفناج و پنیر
این فینگرفود خیلی خوشرنگ می شود و کاملا مناسب میز مهمانی ها است، در کنار فینگرفودهای دیگر خیلی جلوه دارد.
مواد لازم برای کرپ اسفناج و پنیر :
اسفناج بدون ساقه 2 مشت پُر
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد نصف پیمانه
بکینگ پودر 1/3 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی 7-8 عدد
پنیر خامه ای نصف پیمانه
ادویه مورد نیاز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ اسفناج و پنیر :
داخل کاسه ای بزرگ، اسفناج و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید. و بعد این مخلوط را داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی خوب خرد کنید و له کنید.
آن را خوب بزنید که بوی تخم مرغ ندهد. سپس آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. باید یک خمیر شل سبز بدست بیاید، چون مقدار آب اسفناج ها و سایز تخم مرغ ها با هم متفاوت است، ممکن است با این میزان آرد خمیر ما شل نباشد، در این صورت چند قاشق شیر (یا حتی آب) به آن اضافه کنید.
باید یک خمیر نسبتا شل مانند ماست زده شده بدست بیاید، کف یک تابه نچسب را با روغن چرب کنید و روی شعله ی ملایم داغ کنید، بعد از داغ شدن از مرکز خمیر را داخل تابه بریزید.
با کفگیر یا پشت قاشق خمیر را هدایت کنید به صورتی که یک دایره بزرگ نازک از خمیر آماده شود. زمانی که یک سمت خمیر به خوبی پخت آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم به بپزد. کرپ آماده شده است آن را کنار بگذارید. و سراغ درست کردن رول آن بروید.
پنیر خامه ای و ادویه مورد علاقه تان را به پنیر اضافه کنید (مثلا من زیره را خیلی دوست دارم، شما بسته به ذائقتان می توانید از فلفل سیاه، پره فلفل قرمز، آویشن و .. هم استفاده کنید.) و خوب مخلوط کنید. همه جای کرپ از پنیر مزه دار شده بمالید. سعی کنید ضخامت همه جای آن یکسان باشد. سپس آن را رول کنید. معمولا یک رولت بلند و باریک آماده می شود.
برای اینکه پنیر سفت شود و موقع برش اذیت نشوید رولت را با سلفونی بپوشانید و حدود 20-30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.
و بعد از بیرون آوردن آن را با حرکات رفت و برگشت با چاقو اره ای برش بدهید. (یعنی فشار عمودی ندهید، مانند اره کردن برش بزنید)
می توانید تیغه چاقو را بعد از هر برش با کاغذ آشپزخانه تمیز کنید تا لبه برش ها کثیف نشود.
سپس گوچه گیلاسی را از وسط نصف کنید و روی هر رول با یک خلال دندان یک نصف گوجه را فیکس کنید. و با جعفری ذرت و هر چیز دیگری تزیین کنید.
افزودن دیدگاه جدید