روش درست کردن کباب کاکوری کباب هندی
کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه میشود.
همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.
مواد لازم برای کاکوری کباب :
گوشت چرخ کرده گوسفندی 2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
پاپایا خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
میخک 4 عدد
دانه هل سیاه 1 عدد
پودر دارچین 1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده 1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده 1/2 فنجان
آرد نخودچی 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
حلقه های پیاز برای تزیین
لیموترش برای تزیین
طرز تهیه کاکوری کباب :
تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.
سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.
حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.
می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.
مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.
* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.