روش درست کردن کباب کاکوری کباب هندی

روش درست کردن کباب کاکوری کباب هندی

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود.

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.

مواد لازم برای کاکوری کباب :

گوشت چرخ کرده گوسفندی      2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده    1 عدد
پوره سیر و زنجبیل     1 قاشق غذاخوری
 نمک    2 قاشق غذاخوری 
 پودر فلفل سیاه     1/4 قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده     2 قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شده    به مقدار لازم برای طعم دار کردن 
 پاپایا خام خرد شده    2 قاشق غذاخوری 
 میخک     4 عدد
دانه هل سیاه    1 عدد
پودر دارچین    1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره    1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده    1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده    1/2 فنجان
آرد نخودچی    1/4 فنجان
تخم مرغ    1 عدد
حلقه های پیاز    برای تزیین
لیموترش    برای تزیین
 

طرز تهیه کاکوری کباب :

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.

پدیدآورنده: 
Share