رفتن به محتوای اصلی

معركه ترین طعم "سوپ قارچ" را تجربه كنید!

تاریخ انتشار:

معركه ترین طعم "سوپ قارچ" را تجربه كنید!

سوپ قارچ، یکی از انواع سوپ های خوشمزه است که از آن در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه :

 خامه زده شده    1 لیوان 
  قارچ خرد شده به شكل دلخواه     1 لیوان
 پیاز     1 عدد
 كره     25 گرم
 آرد سفید    3 قاشق غذاخوری 
 عصاره مرغ    1 بسته كوچک 
 شیر    4 لیوان 
آویشن    1 قاشق مرباخوری
نمک    به میزان لازم
 فلفل سیاه    به میزان لازم
 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه :

ابتدا پیاز را رنده کنید و با کره تفت بدهید تا حدی که کمی طلایی شود. سپس قارچ های خرد شده را به همراه فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید. شیر را بجوشانید و بعد از آن عصاره ی مرغ را با کمی شیر داغ مخلوط کنید و به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید. 

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و دوبار الک کنید که داخل سوپ تان گلوله نشود. با همان الک آرد را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به آرامی به سوپ تان اضافه کنید. و اجازه بدهید روی حرارت ملایم بپزد تا کمی غلیظ شود. حرارت نباید زیاد باشد زیرا قارچ داخل سوپ زشت می شود.

زمانی که سوپ غلیظ شد، خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بعد از اضافه کردن خامه اگر آن را روی شعله قرار بدهید باعث بریدگی خامه در شیر می شود. در پایان روی شیر را با قارچ سرخ کرده و جعفری یا کرفس خرد شده تزیین کنید.

سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

مواد لازم برای سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

 قارچ    300 گرم 
 کرفس خرد شده    50 گرم 
 جعفری ساطوری شده     یک چهارم فنجان
کره     100 گرم 
 آب مرغ     6 فنجان
 پیاز    1 عدد 
 خامه     1 فنجان
 آرد سفید    4 قاشق سوپخوری 
شیر    6 فنجان
سیر    نصف حبه
پنیر گودا    150 گرم
آب لیموترش    به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی :

پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید تا شفاف و طلایی شود کرفس را ریز خرد کنید و اضافه کنید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید. سپس سیر را رنده کنید به مخلوط اضافه کنید.

آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا مواد خوب نرم شوند بعد از اینکه پخته شدند سوپ را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید و دوباره آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید.

آرد را داخل کره کمی تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود از روی حرارت بردارید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به مواد بالا اضافه کنید تا زمانی که سوپ کاملا جا بیفتد.

در پایان خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و پنیر گودا را به صورت مکعب برش بدهید و داخل آن بیندازید و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید. در صورت تمایل آبلیمو را سر سفره آورده و به هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

راز خوشمزه شدن سوپ شیر :

در سوپ بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا سبب خوشمزه تر شدن سوپ می شود.

یکی از ترفند های سوپ شیر، باید حتما خامه را در ظرفی جداگانه به صورت کامل بزنید و به سوپ اضافه کنید تا بریده بریده نشود.

در صورت غلیظ شدن سوپ شیر برای رقیق کردن آن شیر بیشتری به سوپ اضافه کنید.

برای طعم دهی به سوپ شیر می توانید از فلفل سفید استفاده کنید و طعم بی نظیر آنر ا حس کنید.

در صورت استفاه از عصاره مرغ می بایست نمک کمتری به سوپ اضافه کنیم چون خود عصاره مرغ شور است و اینکار باعث شور شدن سوپ مان می شود.

آبلیمو را داخل قابلمه سوپ در حال پخت نریزید، چون باعث بریدگی شیر می شود. می توانید آن را سر سفره بیاورید تا بعدا به سوپ خود اضافه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا