رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن انواع رولت بوقلمون

تاریخ انتشار:

روش درست کردن انواع رولت بوقلمون

رولت بوقلمون یک غذای کامل و دلچسب است. رولت بوقلمون یکی از پرطرفدارترین غذاها در کشور ترکیه به شمار می رود. این رولت در اصل یک غذای خارجی به شمار می رود. گوشت سینه بوقلمون بهترین بخش برای تهیه رولت است.

مواد لازم رولت گوشت بوقلمون :

 گوشت سینه بوقلمون چرخ شده     500 گرم
 هویج، فلفل دلمه    به مقدار لازم
کرفس و قارچ    به مقدار لازم
 ادویه کاری     به مقدار لازم
 آرد سوخاری     به مقدار لازم
 پیاز رنده شده     1 عدد
 تخم مرغ     1 عدد

طرز تهیه رولت گوشت بوقلمون :

ابتدا گوشت را طعم دار کنید و با پیاز و ادویه و تخم مرغ مخلوط کنید و بین 2 تا سلفون پهن کنید.

هویج را آبپز کنید. همراه با قارچ روی گوشت ها پهن کنید و آهسته رول کنید. پودر سوخاری را روی رول بریزید و در روغن سرخ کنید.

سس را با پیاز و رب و گوجه و فلفل دلمه و کرفس آماده کنید، روی رول بریزید به مدت نیم ساعت بپزید.

مواد لازم برای رولت سینه ی بوقلمون :

برای 5 نفر

 روغن     برای سرخ کردن
 پودر زنجبیل    1 قاشق مرباخوری 
 پودر سیر     1 قاشق مرباخوری
 زردچوبه    کمی 
 نمک و فلفل     به میزان دلخواه
 پیاز درشت (رنده شده)    1 عدد 
 گوشت سینه ی بوقلمون (چرخ شده)     500 گرم
 زعفران آب کرده (برای تزیین)     مقداری
 

مواد داخل رولت :

زرشک قرمز    1/2 پیمانه
نمک    به مقدار دلخواه
مغز گردو (آسیاب شده(خیلی نرم نشود))    2/3 پیمانه
سبزیجات معطر (خرد شده)    1 پیمانه

طرز تهیه مواد میانی رولت سینه ی بوقلمون :

ابتدا سبزی را خرد کنید آن را در مقدار خیلی کم روغن تفت بدهید. سپس گردوی آسیاب شده را به آن نمک بزنید و در آخر زرشک را به آن اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید و بگذارید تا سرد شوند. 

طرز آماده کردن رولت :

ابتدا سینه ی بوقلمون را چرخ کنید و با پیاز رنده شده کاملا مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل و دیگر ادویه جات را به آن اضافه کنید کاملا ورز بدهید.

فویل را باز کنید، مواد گوشتی را به شکل یک مستطیل روی آن با دست باز کنید. اکنون مواد داخلی را مانند یک خط روی گوشت بریزید و با استفاده از فویل زیری آن، گوشت را به شکل رول بپیچانید. آهسته آن را داخل ماهیتابه بدون فویل قرار بدهید و به مقدار کمی آب داخل آن بریزید درب ماهیتابه را قرار بدهید اجازه بدهید بپزد. پس از اینکه آب به خورد گوشت رفت کمی روغن بریزید اطراف آن را کاملا سرخ کنید. 

نکته :

می توانید در مواد میانی از مقدار کمی سیر ریز خرد شده استفاده کنید. 

می توانید قبل از سرخ کردن به گوشت و آب آن زعفران آبکرده بریزید و اجازه بدهید به خورد گوشت بریزید.

مواد لازم رولت گوشت بوقلمون و گوساله :

 روغن زیتون    2 قاشق غذاخوری 
گوشت بوقلمون      450 گرم
گوشت گوساله    450 گرم
 پیاز     1 عدد
سیر      3 حبه
 آویشن    2 قاشق غذاخوری 
 جعفری    2 قاشق غذاخوری 
 شیر    165 گرم
 تخم مرغ     2 عدد
جوز هندی    نوک قاشق چایخوری
نان    90 گرم
نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت بوقلمون و گوساله :

در این رولت گوشت به جای چربی گوشت قرمز از گوشت بوقلمون استفاده می کنند، اگر مورد پسند ذائقه تان است می توانید از گوشت گوسفند هم استفاده کنید.

گوشت بره هم گزینه خوبی برای این غذاست. روش درست کردن این غذا با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت است. می توانید تکه های گوشت گوساله را با سس گوجه فرنگی و سس سالسای تند و سس خردل و یا حتی سس گوجه فرنگی با طعم تاباسکو و ورستر شیر هم سرو کنید.

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن تا گرم شود. حدود 20 دقیقه باید فر روشن باشد. از قبل گرم کردن فر باعث می شود به محض اینکه ظرف غذا را داخل فر گذاشتید غذا بلافاصله شروع به پخت کند و زمان پخت کم شود.

1 پیاز درشت و سیر پوست بگیرید و جداگانه رنده کنید. درون تابه کمی روغن بریزید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه بدهید تا گرم شود.

ابتدا پیازها را به روغن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود. وقتی پیازها کمی مات شدند و تغییر رنگ دادند سیرهای رنده شده را اضافه کنید. و هم بزنید تا با هم سرخ شوند.

حالا کاسه ای نسبتا گود و بزرگ بردارید. شیر و تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید. این ترکیب را به کمک همزن مفتولی آنقدر بزنید تا لختی تخم مرغ در شیر از بین برود و دیده نشود.

حالا نان را به چند تکه تقسیم کرده و داخل شیر و تخم مرغ بریزید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید. بعد از این مدت گوشت چرخ کرده گوساله و بوقلمون را به صورت ترکیبی به بقیه مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

سپس آویشن و جعفری خردشده و جوز هندی آسیاب شده و مقداری نمک و فلفل و سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید.

مواد را به کمک دست خوب ورز دهید و سپس آن را داخل ظرف گوشت بریزید. با کمک دستانتان به ان شکل لوله ای و یا رولتی بدهید. آن را به مدت یک ساعت بگذارید با شعله کم بپزد. شعله را زیاد نکنید تا رولت از هم نپاشد.

اجازه دهید غذایتان 10 دقیقه قبل از درآوردن رولت از ظرف در محیط اتاق بماند تا خودش را بگیرد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا