روش درست کردن شنسل ماهی قزل آلا
روش درست کردن شنسل ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا جزء ماهیهای پرورشی بوده و به همین دلیل همیشه به صورت تازه در دسترس است. این ماهی سرشار از ارزش غذایی بوده و به خاطر طعم خوب، تازگی و قیمت مناسب از ماهی های پرطرفدار در میان ایرانیان است. تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه بسیار ساده بود.
مواد لازم :
ماهی قزل آلا 1 عدد
پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد
آب لیمو به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سیر 1 حبه
پودر پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی قزل سوخاری:
ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاري كردن ماهي قزل الا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید. و آن را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.
و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.
بعد از آن ماهی ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی ها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
مواد لازم :
ماهی قزل آلا کامل 1 عدد
پودر سوخاری 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
پودر سیر به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی قزل آلا با پودر سوخاری :
برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید، پیاز را به صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این موادها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.
برای اینکه ماهی سوخاری تر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند.
و بعد از آن روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.
نکاتی برای تهیه ماهی سوخاری :
برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت پوست آن را داخل روغن داغ قرار بدهید.
افزودن دیدگاه جدید