روش درست کردن خمیر بنیه
روش درست کردن خمیر بنیه
این میزان برای نیم کیلو میگو و یا فیله ی مرغ و یا پیاز و قارچ و ... می باشد.
مواد لازم برای خمیر بنیه :
ماالشعیر ساده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1/5 پیمانه
پودر سیر ، فلفل ، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه خمیر بنیه :
برای تهیه خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید سپس ماالشعیر و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حدی که یک مایع غلیظ بدست آید آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.
در پایان فیله یا میگوهای طعم دار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. اگر میزان روغن کم باشد خمیرتان پف نمی کند. اگر از این خمیر برای میگو و یا مرغ استفاده کردید زیر شعله را کم کنید. تا مواد وسط خمیر بنیه تان مغز پخت شود.
نکات مهم برای تهیه ی خمیر بنیه:
• هرگز به خمیر بنیه نمک نزنید چرا که از پف کردن مواد جلوگیری می کند. پس موادی که می خواهید از خمیر بنیه استفاده کنید را با نمک و فلفل و ... مزه دار کنید.
• می توانید به خمیر بنیه تان زعفران دمکرده اضافه کنید.
• بهتر است خمیر بنیه تان را 1 ساعت زودتر آماده کنید و داخل یخچال قرار بدهید زیرا سرد شدن سبب بیشتر پف کردن خمیر بنیه ی شما می شود.
• می توانید به جای استفاده از ماالشعیر به همان میزان از ماست و یا شیر و یا حتی نصف و نصف استفاده کنید. حتی می توانید از ماالشعیر با طعم دلخواه و بهتر است از طعم های تلخ استفاده کنید. خوشمزه تر می شود.
• می توانید نصف پیمانه آرد ذرت و 1 پیمانه آرد سفید استفاده کنید.
افزودن دیدگاه جدید