رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خمیر بنیه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خمیر بنیه

این میزان برای نیم کیلو میگو و یا فیله ی مرغ و یا پیاز و قارچ و ... می باشد.

مواد لازم برای خمیر بنیه :
ماالشعیر ساده    1 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری
آرد سفید    1/5 پیمانه
پودر سیر ، فلفل ، آویشن    به میزان لازم
 

طرز تهیه خمیر بنیه :

برای تهیه خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید سپس ماالشعیر و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حدی که یک مایع غلیظ بدست آید آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.

در پایان فیله یا میگوهای طعم دار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. اگر میزان روغن کم باشد خمیرتان پف نمی کند. اگر از این خمیر برای میگو و یا مرغ استفاده کردید زیر شعله را کم کنید. تا مواد وسط خمیر بنیه تان مغز پخت شود.

نکات مهم برای تهیه ی خمیر بنیه:

• هرگز به خمیر بنیه نمک نزنید چرا که از پف کردن مواد جلوگیری می کند. پس موادی که می خواهید از خمیر بنیه استفاده کنید را با نمک و فلفل و ... مزه دار کنید.

• می توانید به خمیر بنیه تان زعفران دمکرده اضافه کنید.

• بهتر است خمیر بنیه تان را 1 ساعت زودتر آماده کنید و داخل یخچال قرار بدهید زیرا سرد شدن سبب بیشتر پف کردن خمیر بنیه ی شما می شود.

• می توانید به جای استفاده از ماالشعیر به همان میزان از ماست و یا شیر و یا حتی نصف و نصف استفاده کنید. حتی می توانید از ماالشعیر با طعم دلخواه و بهتر است از طعم های تلخ استفاده کنید. خوشمزه تر می شود.

• می توانید نصف پیمانه آرد ذرت و 1 پیمانه آرد سفید استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا