روش درست کردن سوفله شکلات
روش درست کردن سوفله شکلات
وسایل مورد نیاز جهت تهیه سوفله شکلات:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
روش درست کردن سوفله شکلات :
- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
- ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
- سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
- سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.
نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.
افزودن دیدگاه جدید