رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی بژی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی بژی

وسایل مورد نیاز :

شیر
1 پيمانه
روغن حيواني
يک سوم پيمانه
رازيانه یا زیره
2 قاشق غذا خوري
شکر
نصف پيمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک)
4 پيمانه
پکينگ پودر
1 قاشق مربا خوري
زعفران دم کرده1 قاشق غذا خوري
روغن
برای سرخ کردن

روش درست کردن :

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و  با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا