روش درست کردن شیرینی ساق عروس
روش درست کردن شیرینی ساق عروس
وسایل مورد نیاز:
آرد
1/5 پیمانه
زرده تخم مرغ
1 عدد
روغن مایع
1 قاشق غذاخوری
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
مواد داخل ساق عروس
پودر قند
یک دوم پیمانه
پودر بادام
یک پیمانه
هل
1 قاشق چای خوری
گلاب
2 قاشق غذاخوری
شربت بار به میزان لازم
روش درست کردن:
شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید
خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.
یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
افزودن دیدگاه جدید