رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

وسایل مورد نیاز:

زرده ی تخم مرغ
3 عدد
روغن مایع
1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده
150 گرم
شکر آسیاب شده
1 پیمانه
آرد سفید    1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل    از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین    به میزان لازم
 

روش درست کردن :

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا