رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی کاکا

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی کاکا

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

وسایل مورد نیاز :

آرد گندم

150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده

يك پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شكر

نصف پيمانه

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير

نصف پيمانه

گردو خرد شده

در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن

به ميزان لازم

روش درست کردن:

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا