رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت

مافین ذرت از نمونه مافین های غذایی می‌باشد که می‌توانید برای صبحانه، به عنوان عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست غذاهای جدید هستند توصیه می‌شود.

وسایل مورد نیاز برای 14 عدد مافین :

 آرد سفید     2 و نیم پیمانه
 آرد ذرت     نصف پیمانه
 بیکینگ پودر     2 قاشق چای‌خوری
 شیر     1 پیمانه
 کره     125 گرم، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ    2 عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو    130 گرم
پیازچه    2 عدد، خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده    نصف پیمانه
نمک    به مقدار لازم

روش درست کردن :

آرد سفید، آرد ذرت و به کینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.
مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.
مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.
داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن‌ را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش‌رنگ شدن مافین استفاده کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا