نحوه توسل صحیح و رسیدن به تجرد
نحوه توسل صحیح و رسیدن به تجرد
مرحوم آیت الله سید محمد حسین طهرانی از مرحوم آیت الله قاضی یا علامه طباطبایی نقل می کنند که مرحله تجرد و جدا شدن جسم از روح یا روح از جسم، بیش ترین وقتی که برای انسان حاصل می شود در دو وقت است:
یکی وقتی که انسان غرق خواندن قرآن است و یکی وقتی که برای حضرت اباعبدالله (علیه السلام) گریه می کند.
قرآن که جای خودش را دارد ولی اثر طبیعی توجه به حضرت اباعبدالله (علیه السلام) این است که انسان را زود جدا می کند. ما گاهی حواسمان نیست در توسلاتمان یک مراعات هایی را نمی کنیم لذا خیلی از توسلات ما نتیجه نمی دهد. از جمله این که چگونه متوسل شویم؟ و چه چیزی را از چه کسی بخواهیم؟
اگر دقت کنیم می بینیم سیر جریان کربلا و حضرت اباعبدالله در نهایت دقت و ظرافت برای مسائل معنوی مطرح شده است، یعنی از جهت ایثار بالاترین، از جهت دلسوزی، از جهت محبت، از جهت همین اتحادی که بارها درباره اصحاب کهف عرض کردیم، در جریان کربلا هم این اتحاد موجود است اگر آنها هفت نفر بودند اینجا تعدادشان بیشتر است، اگر آنها یک بخشی توانسته اند با هم یگانه شوند اینها از همه حیث بر آنها سرآمد هستند
و طبیعتاً من که الآن میخواهم از توجه به حضرت اباعبدالله (علیه السلام) و کل جریان کربلا بهره ببرم، اگر خواسته من یک مسأله معنوی بلند باشد، و من زمینه داشته باشم، خیلی زودتر نتیجه می گیرم چون با همین توجه بطور طبیعی آن حالت الگوگیری برای من پیش می آید و چه بهتر که من در امور معنویِ بسیار بلند سراغ مرکز این عنایات معنوی و حضرت اباعبدالله (علیه السلام) برم. اگر کسی حاجتش را درست بشناسد و توجهش صحیح و دقیق باشد برکات معنوی بسیار بلندی نصیب او خواهد شد که در هیچ کجای عالم نصیب انسان نخواهد شد.
اگر می خواهی از توسل به حضرت بیشتر استفاده ببری و استفاده های بلند برده شود اولا باید حاجت مشخص شود، پاک و زلال شود و انسان از تشتت در بیاید، بعد اگر حاجت معنوی عالی کسی دارد - برای خوب شدن دلش می سوزد و می خواهد به بالاترین نقطه معراج آدمی برسد که بالاترین نقطه هایی است که انسان می تواند به آن دست یابد - باید در توسل به حضرت اباعبدالله (علیه السلام) زلال باشد و متوجه باشد که این تنها سائق و راهنمایی است که در این حاجت زود منطبق می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
افزودن دیدگاه جدید