رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.

وسایل مورد نیاز :

 تخم مرغ     3 عدد
 شکر     1 پیمانه
 شیر     ½ پیمانه
 گلاب     ¼ پیمانه
 روغن مایع     ¾ پیمانه
گل محمدی    ¼ پیمانه
فندق خرد شده    ½ پیمانه
آرد    2/5 پیمانه
بکینگ پودر    1 قاشق سوپخوری

روش درست کردن کیک گل سرخ :

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد  را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید.
با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا