روش درست کردن شیرینی مثلثی برای عید فطر
روش درست کردن شیرینی مثلثی برای عید فطر
این شیرینی های کوچک بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند.
وسایل مورد نیاز:
آرد 90-100 گرم
کره 50 گرم
پودر قند 30 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک یک پنس
وانیل نصف ق م
رنگ خوراکی مقداری
( یک پیمانه آرد = 125 گرم )
( یک پیمانه پودر قند = 125 گرم )
مواد لازم برای مغزی شیرینی :
کره 50 گرم
شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم
گردو 50 گرم
روش درست کردن :
آرد - نمک - وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه .
بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم .
خمیر شیرینی رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم ( اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین ) .
نکته خیلی مهم : این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .
سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود 5 سانت اونو قالب می زنیم .
برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه.
بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم . ( مقدار گردو رو با توجه به ذائقه خودتون می تونید کمتر یا بیشتر کنید )
به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم.
نکته : درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه.
سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم .
یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم .
سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم .
بعد روش مروارید نقره ای می ذاریم.
نکته : بجای مروارید می تونید از رویال آیسینگ هم استفاده کنید (البته بعد از پخت ) .
اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : ابتدا با دستور کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،بعد دوباره کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده مي كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه
نکته : مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .
افزودن دیدگاه جدید