رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شيرينی خامه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شيرينی خامه ای

وسایل مورد نیاز :

 آرد کيک     ۷۵ گرم
 آرد ذرت     ۷۵ گرم
 کرم تارتار     سه چهارم قاشق مرباخوري
 جوش شيرين    کمتر از نصف قاشق مرباخوري
 تخم مرغ     ۳ عدد، سفيده و زرده از هم جدا شده
پودرقند    سه چهارم ليوان
خامه و پودر قند    به مقدار کافي

روش درست کردن  شيرينی خامه ای :

فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
 سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد.

در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم  زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد.

شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. پس از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف  دردار قرار دهيد. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روي آن را با پودرقند تزئين کنيد. ۳۰ دقيقه طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا