رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی شطرنجی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی شطرنجی

وسایل مورد نیاز جهت درست کردن شیرینی شطرنجی:

كره     يك پيمانه (160 گرم)
 پودر قند     يك پيمانه (115 گرم)
 وانيل شكري     1/4قاشق چايخوري
 آرد     سه پيمانه(315 گرم)
 نمك     1/8 قاشق چايخوري
پودر كاكائو    1/4پيمانه (15 گرم)

روش درست کردن شیرینی شطرنجی:

كره، پودر قند و وانيل را با همزن برقي مي‌زنيم تا لطيف شود. آرد و نمك را الك کرده و به تدريج به آن اضافه نموده و خوب ورز مي‌دهيم تا خمير يك دست شود، سپس خمير را به دو قسمت تقسيم كرده، يك قسمت آن را با پودر كاكائو مخلوط نموده و استراحت مي‌دهيم. طرزتهیه شيريني شطرنجی دو رنگ را به دو صورت مختلف می باشد.

 روش درست کردن شطرنجی:روش اول

1- براي خمير مارپيچي، مقداري از خمير وانيلي را برداشته و روي كاغذ روغني به ابعاد 10×10 باز نموده، خمير شكلاتي را نيز با همين ابعاد باز كرده و روي خمير وانيلي قرار داده و رول مي‌كنيم و درون يخچال كمي استراحت مي‌دهيم. خمير را با چاقو به ضخامت نيم سانتي‌متر برش داده و با فاصله مناسب در سيني فر مي‌چينيم.

طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش دوم
2- خمير شكلاتي را به شكل مستطيل به ضخامت يك سانتي‌متر روي سطح صافي باز كرده، روي آن را به وسيله قلم مو مرطوب مي‌كنيم. خمير وانيلي را نيز به قطر سه سانتي‌متر لوله كرده، روي آن قرار مي‌دهيم، خمير را لوله كرده و روي آن را پوشانده و مدتي در يخچال استراحت مي‌‌دهيم. سپس آن را بيرون آورده و به صورت باريكه‌هاي نيم سانتي‌متري برش داده و در سيني فر مي‌چينيم و در طبقه وسط فري كه از 15 دقيقه قبل با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد(250 درجه فارنهايت) گرم كرده‌ايم، به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار مي‌‌دهيم تا بپزد. سپس شيريني را از فر بيرون آورده، پس از دو دقيقه برروي پنجره فلزي منتقل نموده و پس از اين‌كه سرد شد، در ظرف مورد نظر مي‌چينيم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا