رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پای کره بادام زمینی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پای کره بادام زمینی

آماده سازی: 15 دقیقه

 

وسایل مورد نیاز : برای 5 نفر

بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی)     16 عدد
 کره (آب شده)      56 گرم
 خامه (پر چرب)      235 گرم
 پودر شکر      225 گرم
 پنیر خامه ای (له شده)     240 گرم
کره بادام زمینی     250 گرم
وانیل     1 قاشق چای خوری

روش درست کردن:

ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.
به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.
بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.
خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.
حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.

پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا