رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

وسایل مورد نیاز برای درست کردن شیرینی جوپرک با آجیل و عسل برای 10 نفر :

 
جو پرک     دو و نیم پیمانه
آجیل ( من بادام زمینی بوداده شده استفاده کردم )     1 پیمانه
برنجک     1 پیمانه
خشکبار ( قیسی .کشمش.خرما خشک )     1 پیمانه
کره     4 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای (میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید)     1 پیمانه
عسل     1/2 پیمانه
نمک     1 پنسه

روش درست کردن شیرینی جوپرک با آجیل و عسل :

ابتدا جو پرک را کمی تفت داده تا رنگش طلایی شود(بدون روغن) .سپس بادام زمینی بوداده شده، برنجک ومیوه های خشک را تکه تکه کرده اضافه وبه مواد اضافه میکنیم.

در ظرفی دیگر شکر قهوه ای البته من نصف شکر سفید استفاده کردم با عسل وکره وکمی نمک روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده وبجوشد.

سپس به مواد خشک اضافه میکنیم تا کاملا به خورد هم برود.

در یک دیس یک کاغذ روغنی پهن و مواد را در ظرف پهن میکنیم وقتی خنک شد شکلات چیپسی روی سطخ مواد میریزیم.
سپس به مدت نیم ساعت در یخجال قرار داده و سپس تکه تکه میکنیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا