روش درست کردن نان رولت شکلاتی
روش درست کردن نان رولت شکلاتی
آماده سازی : 150 دقیقه
پخت : 25 دقیقه
وسایل مورد نیاز برای درست کردن نان رولت شکلاتی برای 4 نفر :
آرد سفید 500 گرم
شیر ولرم 1/4 لیتر
شکر 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکلات برای داخل نان به میزان لازم
پودر نارگیل برای رویه نان و مقداری شیره ی مربا به میزان لازم
مخمر 25 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد برای مالیدن روی خمیر نان بعد آماده شدن
روش دست کردن نان رولت شکلاتی :
تمامی مواد بالا را (به غیر از شکلات و پودر نارگیل و زرده تخم مرغ) با هم مخلوط کرده و سپس در جایی گرم برای مدت دو ساعت قرار داده تا حسابی حجمش بیشتر شود.
سپس خمیر را به این شکل باز کرده و با چاقو روی آنرا برشهایی صورت می دهیم.
در طرف دیگر آن شکلات را قرار می دهیم شکلات را می توانیم به صورت تکه تکه شده یا رنده شده قرار داد.
سپس آنرا از طرف شکلات می پیچیم و بعد آن را برای نیم ساعت به همین صورت قرار می دهیم تا حجمش بیشتر شود.
بعد روی آن را با زرده مالیده و در فر قرار می دهیم و بعد از پختن و خارج کردن از فر و خنک شدن روی آن را با شیره مربا و پودر نارگیل می پوشانیم.
افزودن دیدگاه جدید