رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل

آماده سازی : 15 دقیقه   

پخت : 30 دقیقه

وسایل مورد نیاز برای 12 نفر :

آرد سفید     300 گرم
 شکر      150گرم
 بیکینگ پودر      1/2 قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده      1 قاشق چای خوری
 نمک     1/8 قاشق چای خوری
شیر     250 میلی لیتر
 تخم مرغ     1 عدد
 کره آب شده     60 گرم
 پودر نارگیل      30 گرم
مربای آلبالو     150 گرم
پوست رنده شده لیمو     1 قاشق چای خوری

روش درست کردن :

فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا