روش درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل
روش درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
وسایل مورد نیاز برای 12 نفر :
آرد سفید 300 گرم
شکر 150گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 60 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
مربای آلبالو 150 گرم
پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چای خوری
روش درست کردن :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
افزودن دیدگاه جدید