رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک لیمو با تخم خرفه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک لیمو با تخم خرفه

وسایل مورد نیاز کیک :

شیر      نصف پیمانه
 شکر      1/5 پیمانه
 ماست      نصف پیمانه
 تخم خرفه      2 قاشق سوپخوری
 رنده پوست لیمو     1 قاشق سوپخوری
 نمک و وانیل      8/1 قاشق چایخوری
 کره      250 گرم
 آرد      450 گرم
 تخم مرغ      4 عدد
بیکینگ پودر     2 قاشق چایخوری
خامه     100 گرم

وسایل مورد نیاز شهد کیک :

    شکلات گردویی اتریشی
    شیرینی بژی

 آب     نصف پیمانه
 شکر     1 پیمانه
 عسل     1 قاشق سوپخوری

روش درست کردن کیک :

شير و تخم‌خرفه را مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه مي‌كنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتي‌متري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقيقه قرار مي‌دهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش مي‌زنيم.

روش درست کردن شهد کیک :

همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه مي‌دهيم تا كاملا سرد شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا