رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن رویه کیک سه سوته

تاریخ انتشار:

روش درست کردن رویه کیک سه سوته

کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل است که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید ساده. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!

وسایل مورد نیاز برای دو و نیم پیمانه :

شکر      یک و نیم پیمانه
 سفیده تخم مرغ     ۲ عدد
 شیره ذرت      یک قاشق غذاخوری
 نمک     کمی

روش درست کردن :

_ تمامی مواد را در ظرف بزرگ بریزید، سپس ظرف را روی آب در حال آرام جوشیدن قرار دهید. کف ظرف نباید با آب تماس پیدا کند.

_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ دقیقه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

_ هم زدن را به مدت ۷ دقیقه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ برابر حجم بگیرد. پس از این که کاملاً  خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده است، تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا