رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن چیز کیک آلبالویی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن چیز کیک آلبالویی

این چیز کیک آلبالویی با پایه بیسکویت است.

_ برای لایه زیرین چیز کیک به  250 گرم بیسکویت پودر شده شکلاتی و 125 گرم کره ذوب شده نیاز داریم.
بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید و به همراه کره ذوب شده مخلوط کنید تا پایه چیز کیک را به ما بدهد، در قالب کمربندی ریخته و با پشت یک قاشق صاف کنید، (در صورت نبود قالب کمربندی می توان کف یک قالب گرد ساده را کیسه فریزر پهن کنید)

_ برای لایه دوم و میانی نیازبه 400 گرم، پنیر خامه ای و300 گرم، خامه فرم گرفته و50 گرم شکرداریم.
خامه فرم گرفته قنادی را با پنیر خامه ای و شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به شما بدهد، نصف کرم را روی پایه بیسکویتی چیزکیک می ریزیم و صاف می کنیم.

_ برای لایه سوم 300 گرم آلبالو پوره شده ( هسته های آلبالو را جدا کرده و داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید ) را به همراه 125 گرم شکر و1 قاشق سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا کمی قوام بیاید و آب آن جمع شود، سپس خاموش کنید و دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزایید، نصف این مایه را روی کرم پهن کنید.

_ لایه چهارم را از مواد کرمی مجدد بریزید و لایه آخر را نیز دوباره از مایه آلبالو پوره شده ،روی مایه کرمی بریزید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا