رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی آردی برای نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی آردی برای نوروز

وسایل مورد نیاز :

کره      100 گرم
 روغن جامد      100 گرم
 پودر شکر      75 گرم
 آرد ذرت      65 گرم
آرد سفید قنادی     200 گرم
بیکینگ پودر     1/8 قاشق چایخوری
وانیل     1/8 قاشق چایخوری
پودر هل     1/2 قاشق چایخوری

روش درست کردن :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا