رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

وسایل مورد نیاز برای شیرینی مارمالاد :

کره نرم و خرد شده      ۱۸۵ گرم
 وانیل      1/4 قاشق چایخوری
 شکر     ۱۶۵ گرم
 زرده تخم مرغ     ۲ عدد
پودر بادام     ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد     ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر     نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو     ۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش     ۱ قاشق چایخوری

روش درست کردن شیرینی مارمالادی :

. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا