رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن ترافل میوه های تابستانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن ترافل میوه های تابستانی

با میوه های تابستانی یک ترافل تابستانی خوش طعم درست کنید.

آشنایی با درست کردن یک دسر زیبا و خوشمزه ، این دسر را برای مهمانی ها تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای ترافل میوه های تابستانی :

توت فرنگی یخ زده      400 گرم
 پودر قند      120 گرم
 آب      4 قاشق غذا خوری
 پوست رنده شده لیمو     یک عدد

برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی :

پنیر خامه ایی     500 گرم
 ماست توت فرنگی      یک لیتر
 شیرینی تر رولت     به مقدار لازم
کاستارد آماده     یک لیتر
تمشک     250 گرم
توت فرنگی تازه     250 گرم
برگ نعنا     برای تزیین

روش درست کردن ترافل میوه های تابستانی :

اول باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.

ظرف سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.

از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.

حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.

این دسر را باید سرد سرو کنید ، به همین دلیل دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا