رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر هویج کلاسیک

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر هویج کلاسیک

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

وسایل مورد نیاز جهت تهیه دسر هویج کلاسیک :

هویج رنده شده     10 فنجان
 شیر     1 و 1/2 فنجان
شکر     1/2 فنجان
 بادام خرد شده      1/4 فنجان
هل سبز و خرد شده     1/2 قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی     1/2 قاشق غذاخوری

روش درست کردن دسر هویج کلاسیک :

هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.

شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.

نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا