رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر خامه شاتوتی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر خامه شاتوتی

وسایل مورد نیاز برای دسر خامه شاتوتی :

آرد ذرت      2 قاشق سوپخوری
 وانیل     1/2 قاشق چایخوری
 نشاسته ذرت      1 و 1/2 قاشق سوپخوری
 آب     1/2 پیمانه
شکر     4 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه     1/2 پیمانه
پودر ژلاتین     1 قاشق مرباخوری

وسایل مورد نیاز برای سس دسر خامه شاتوتی :

شاتوت      1 پیمانه
 شیر      3 پیمانه
 نشاسته ذرت     1 قاشق سوپخوری
 شکر      3 قاشق سوپخوری
شاتوت برای تزئین     چند عدد

روش درست کردن دسر خامه شاتوتی :

در قابلمه ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن افزوده، هم بزنید.

ژلاتین را با آب مخلوط کرده وروی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاتوت تزئین بکنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

نکاتی برای تهیه دسر خامه شاتوتی :

اگر می خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید، یک لایه اول این دسر را ژله شاه توت یا بلوبری درست کنید بعد دسر را روی آن بریزید. به این صورت دسر شما سه رنگ می شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا