رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مافين سیب و آناناس

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مافين سیب و آناناس

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

وسایل مورد نیاز برای مافين سیب و آناناس :

سیب پوست گرفته و خردكرده       400 گرم
 آرد     300 گرم
 بكینگ پودر      2 قاشق چایخوری
دارچین       2 قاشق چایخوری
نمک     یک چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه ای     125 گرم
شیر     350 میلی لیتر
تخم مرغ      2 عدد
وانیلین     یک چهارم قاشق چایخوری
كره آب كرده و سردشده     150 گرم
گردو برشته و خردكرده     60 گرم
آناناس خردكرده     100 گرم

روش درست کردن مافين سیب و آناناس :

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول های كاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک گردد.

بعد آرد، بكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الک كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون حفره‌ مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌ شدن هم بزنید.

اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

• برای تهیه‌ كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.

• از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود.

• اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا