رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی زعفرانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی زعفرانی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی زعفرانی :

آرد      750 گرم
 روغن یا کره     350 گرم
 پودر قند     250 گرم
 تخم مرغ     2 عدد
وانیل     یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران     3 قاشق سوپخوری

روش درست کردن شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط بکنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده بکنید.

در صورت 3 رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه بکنید. خمیر را 3 قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد بکنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا