روش درست کردن شیرینی زعفرانی
روش درست کردن شیرینی زعفرانی
وسایل مورد نیاز برای شیرینی زعفرانی :
آرد 750 گرم
روغن یا کره 350 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری
روش درست کردن شیرینی زعفرانی :
روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط بکنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده بکنید.
در صورت 3 رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه بکنید. خمیر را 3 قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد بکنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید