رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی سه آرد

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی سه آرد

وسایل مورد نیاز برای شیرینی سه آرد :

آرد سفید     ۳۰۰ گرم  
آرد نخودچی      ۱۰۰ گرم
آرد برنج      ۱۰۰ گرم
روغن      ۲۵۰ گرم
هل     ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر     ۲۵۰ گرم

روش درست کردن شیرینی سه آرد:

روغن و پودر شکر را با هم خوب هم  می زنیم تا سبک گردد بعد هل را اضافه می کنیم هر سه آرد را با هم مخلوط و الک کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و ورز می دهیم آنقدر ورز می دهیم.

تا وقتی که از خمیر گلوله ای در دست گرد کنیم در دست باز نشود از خمیر به اندازه یک فندق (کمی بزرگتر) برمی داریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم و با اشکال مختلف روی آن شکل می اندازیم سینی فر را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم شیرینی ریختم بعد از پخت باید حدود ۲ تا ۳ ساعت در سینی بمانند تا کاملا خنک گشته و خرد نشود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا