رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کراکر کنجدی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کراکر کنجدی

وسایل مورد نیاز برای کراکر کنجدی :

کره ی نرم شده       125 گرم
 روغن مایع      نصف فنجان
 آب     نصف فنجان
 زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال)     یک عدد
شکر     دو قاشق مرباخوری
نمک     1/5 قاشق مرباخوری
سرکه     1/5قاشق غذاخوری
بکینگ پودر     یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد     نصف فنجان
* آرد     تقریبا 3/5 لیوان
* تقریبا 3/5 لیوان آرد با دقت بریزید

روش درست کردن کراکر کنجدی :

اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم زده و بعد مواد خشک را هم اضافه کرده و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با 180 درجه بپزید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا