رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن حلوای زنجبیل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن حلوای زنجبیل

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

وسایل مورد نیاز برای حلوای زنجفیل :

آرد      700 گرم
 روغن جامد     200 گرم
كره       150 گرم
پودر شكر       350 گرم
پودر زنجبیل     3 قاشق سوپخوری
پودر هل     1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر كاكائو      به مقدار كافی برای تزئین

روش درست کردن حلوای زنجفیل :

اول  آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق قرار داده و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

سپس آرد را الک کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینک از روی حرارت بردارید.

كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجبیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

بعد مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

آن گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا